STIOS utleie driver med forvaltning av utleieboliger i Bergen. Boligene fordeler seg på bygårder og bolighus med sentral beliggenhet i forhold til arbeidsplasser, høyskoler og universiteter. De fleste boligene er nylig oppusset og inneholder høy standard, og med tett samarbeid til drift og vedlikeholdspartnere kan vi med godt vedlikehold sørge for at denne standarden opprettholdes. Dette er noe våre leietagere setter pris på og som gir utslag i gode og langvarige leieforhold.

STIOS utleie tilbyr hovedsakelig utleie av leiligheter , hybler og rom i bofellesskap, men vi har også noe parkeringsplasser for leie. Vi leier mye ut til enkeltpersoner og par, men også til vennegjenger samlet. Vi kan skryte over at våre leieforhold går over flere år, noe som gir en god indikator på trivsel og at leietagerne blir godt ivaretatt. Pr. 2016 forvalter vi nærmere 4000 kvm og over 150 leietagere. Stios utleie er en samlebetegnelse på flere eiendomsselskaper som representeres av Stios utleie. Vi tar ikke forvaltningsoppdrag for andre aktører.

Trygge og gode leieforhold

Vi i Stios gjør vårt beste for at du som leietaker skal få et trygt og godt leieforhold hos oss. Vi  strekker oss langt for å kunne yte bra service om det skulle oppstå feil eller mangler underveis i leieforholdet  og vi prøver til enhver tid å følge raskt opp henvendelser og spørsmål som måtte dukke opp.

Det er mange spørsmål som går igjen hos leietagerne så derfor har vi laget en spørsmål og -svar liste som besvarer de mest stilte spørsmål. Før du tar kontakt anbefaler vi deg å lese gjennom denne. Sannsynligvis er det du lurer på allerede besvart der.

Vi ønsker alle dem som viser interesse for våre boliger velkommen til et trygt og godt leieforhold.

Hvorfor velge STIOS utleie

Et bredt utvalg av boliger

Vi har noe som passer de fleste. Vi kan tilby alt fra hybler og rom i bofellesskap til romslige leiligheter med flere soverom. Med et slikt variert utvalg kan vi følge personer med leiebolig på flere stadier av sitt liv.

Sentral beliggenhet og høy standard

Utleieboligene har meget sentral beliggenhet i forhold til skoler, universiteter, sentrumsnære arbeidsplasser og kollektivtransport. Omtrent alle boligene fremstår nyrenovert og inneholder høy standard.

Serviceinnstilte medarbeidere

Vi føler sterkt ansvar til jobben vår og gjør vårt aller beste for at våre leietagere skal få en god opplevelse hos oss. Vi har i tillegg egen drift og vedlikeholdsavdeling for å kunne yte god service underveis i leieforholdet.

Er du leietaker klikk her

Bidrag

Flere av selskapene bak Stios utleie har løpende økonomisk tilskudd til dyrevernalliansen. Vi bryr oss om god dyrevelferd og ønsker endring fra slik det er i dag med høyintensiv drift og hovedfokus på profitt! Vi oppfordrer alle våre leietakere til å bli medlem! Et beløp på 50  eller 100 kr i måneden tilsvarer èn øl eller drink på byen hver fjerde helg. Det tror jeg alle kan unnvære! Om alle står samlet om å bidra kan vi med små beløp hver for oss skape store endringer i fellesskap! Dyrevelferden i Norge har vært mye omtalt i media de siste årene og mange dyremishandlingssaker har kommet frem i lyset. Dette takket være frivillige organisasjoner som blant annet Noah, dyrevernalliansen eller Nettverk for dyrs frihet.
Kontakt de ulike organisasjonene om du også ønsker å bidra

Du finner de på følgende nettsider:

dyrevern.no (Dyrevenalliasnen)
dyrsrettigheter.no (Noah)
dyrsfrihet.no (Nettverk for dyrs frihet)

Er du leietaker klikk her